Wordt deze nieuwsbrief niet goed getoond, klik hier.
NIEUWSBRIEF JANUARI 2010
Winterse Italiaanse optocht
Ondanks het koude winterweer was de Italiaanse optocht tijdens de Italiaanse Culturele Zondag (19 dec) een groot succes. Met honderden muzikanten, vaandels en een metershoog beeld als slotstuk, verraste de processie menig voorbijganger in de stille besneeuwde binnenstad.  
Bekijk de foto’s
lees meer »
Leven met Verschillen publicatie
Na de afronding van het driejarige traject Leven met Verschillen, hebben we hard gewerkt aan een publicatie. En die is nu af! Lees o.a. waar community art makers tegenaan liepen bij projecten en welke ondersteuning ze kregen of misten. Bestel vanaf 20 januari het boek via International Theatre and Film Books a 17,50 euro
Bestel boek via International Theatre and Film Books
lees meer »
El Army Expo en Spinoza Presenteert!
Sinds september 2009 werken vier community arts kunstenaars aan projecten in de stad en regio. CAL-Utrecht ondersteunt deze makers en onderzoekt hun projecten. Twee van de projecten zijn al lekker op weg: El Army Expo! in de Vrijstaat in Leidsche Rijn en Spinoza Presenteert! in Lombok.
lees meer »
Praat en denk mee op 22 februari
Na een geslaagde eerste intervisie bijeenkomst voor Utrechtse (stad en regio) community arts makers of toekomstige makers, zijn we druk bezig met een tweede editie. Op 22 februari 2011 hopen we weer een gevarieerde groep betrokkenen te ontvangen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Thema is deze keer: dilemma’s en moeilijkheden bij community-art projecten.
Meedoen? Stuur dan een mail
lees meer »
Win prijzen met je project
Heb jij een goed of origineel filmpje van jouw community arts project? Stuur ‘m op voor de tweede editie van het Kunst en Cultuur voor je wijk festival van Movisie. Wie weet wordt jouw project verkozen door jury of publiek. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het Internationaal Community Arts Festival in Rotterdam.
lees meer »
Meer inzicht in de praktijk
Meer inzicht verkrijgen in de praktijk van community arts projecten? Schrijf je in voor de Cursus Partners in Community Art 2011. Bedoeld voor alle betrokkenen bij community arts projecten.
lees meer »
_MG_4270
_MG_4249
_MG_4199
_MG_4245_1
_MG_4225