NIEUWSBRIEF DECEMBER 2010
Feestjaar 2013 in beweging
We kijken terug op een bomvol en geslaagd vredesjaar. Naast tal van evenementen, was onze presentatie van het 2013-programma een belangrijk moment. Nu maken we ons programma concreet, samen met onze partners. Bekijk het filmpje, de foto’s van de presentatie en lees het 2013-programma!
Lees het 2013-programma
Bekijk de 3 filmpjes
Lees terugblik op programma presentatie
lees meer »
Utrecht werkt aan ‘bidbook’
Wordt Utrecht Culturele Hoofdstad in 2018? Utrecht zit in de race, samen met Maastricht, Brabant Stad, Leeuwarden en Den Haag. Vele Utrechters hebben meegedacht over waar Utrecht als Culturele Hoofdstad over moet gaan. Op 14 februari 2011 presenteren we onze visie en thematiek.
Bekijk de procedure tot nominatie
Surf naar isupportutrecht2018.nl
Volg 2018-nieuws via twitter
lees meer »
Educatietraject succesvol van start
Hoe maak je het goed na een ruzie? Waarom was de Vrede van Utrecht zo belangrijk? Vrede van Utrecht op School is nu al gestart op 291 scholen in stad en regio, iets waar we trots op zijn! In 2011 is het voortgezet onderwijs aan de beurt.
Bekijk hier het kick-off filmpje
Surf naarvredevanutrechtopschool 
lees meer »
Bewoners aan de slag met eigen flat
De portiek van je flat een kunstwerk? Jazeker. Samen met Mitros presenteren we Entree!: vijf kunstenaars ‘pimpen’ met bewoners 23 portieken in de Gagel en de Vechtzoom in 2011. Zo wordt elke portiek een unieke plek waar bewoners en bezoekers met plezier binnenkomen.
lees meer »
Vrede van Utrecht podium
We kijken niet alleen terug, maar ook vooruit naar een fantastisch programma. Wist je al dat Festival deBeschaving terug is? Nu met Vrede van Utrecht-podium, net zoals op 5 mei tijdens het Bevrijdingsfestival. Er is nog veel meer te doen in stad en regio. 
Check alle evenementen.
lees meer »
Veel te beleven in de regio
Natuur en cultuur op vliegbasis Soesterberg, DUS brengt een opera op Paleis Soestdijk, een muzikale vrijmarkt tijdens Fête de la Musique, Peter Greenaway op Kasteel Amerongen,Holland Opera speelt Shakespeare in Fort bij Rijnauwen. En we doen nog meer in de regio!
lees meer »
Wijzig uw gegevens of meld u af van de nieuwsbrief.
www.vredevautrecht.nl